Klantenservice

United Driveline Systems, “UDS”, biedt zijn klanten kwalitatief hoogwaardige producten. Wij  leveren aan fabrikanten van landbouwmachines, tuin- en parkmachines en industriële machines. Daarnaast leveren wij reserveonderdelen in genoemde markten. Wij hanteren betrouwbare levertijden en we hebben concurrerende prijzen. UDS levert alleen aan bedrijven en instellingen met een geldig KvK nummer.

Leveringsinformatie en voorwaarden

Prijzen

UDS factureert per stuk, verpakking of per meter. U kunt deze informatie vinden in onze webshop. Onze prijzen zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

UDS hanteert brutoprijzen. Dit zijn de prijzen die u in onze webshop ziet. U kunt in aanmerking komen voor een korting. Bij afname van grotere aantallen is ook een nettoprijs mogelijk. Wij berekenen deze korting of nettoprijzen specifiek voor uw bedrijf.

Betaling

U kunt bij ons betalen met Ideal of Mr. Cash. Op aanvraag bij onze customer service is het ook mogelijk leveringen op rekening te ontvangen.

Levertijden

UDS hanteert 4 levertijden:

  • Direct leverbaar. Als u uw bestelling op werkdagen voor 15.00 plaatst, ontvangt u deze de volgende werkdag. Deze producten hebben de code groen in onze webshop.
  • Producten met de code blauw worden binnen 5 werkdagen geleverd.
  • Producten met de code oranje worden binnen 10 werkdagen geleverd.
  • Op aanvraag. Dit zijn overwegend producten die voor u op maat gemaakt worden of waarvan de levertijd pas na bestelling bekend is. De kleurcode van deze producten is bordeauxrood.

Nadat u, uw bestelling geplaatst heeft, ontvangt u van UDS een orderbevestiging met de geplande leverdatum.

Leveringsvoorwaarden

  • Orders met een waarde boven de €500 (exclusief BTW) worden franco geleverd.
  • Voor orders met een grootte tot €500 betaalt u € 11,00 verzendkosten. Wij berekenen de BTW  over het orderbedrag inclusief verzendkosten.
  • Voor maatwerk kunnen andere leveringsvoorwaarden gelden. Deze kunt u lezen in de betreffende offerte of orderbevestiging.

Bezorging

UDS werkt samen met   voor het bezorgen van pakketten. Indien uw zending te groot is voor de pakketdienst, worden uw zendingen afgeleverd door VISSER-DUIVEN

Retourzendingen

Het is natuurlijk mogelijk dat u het verkeerde product bestelt. Als u dit binnen 10 werkdagen aan ons meldt, kunt u het product op uw kosten retourneren. Wij verwachten dan wel dat het product ongebruikt en onbeschadigd is. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, ontvangt u een creditnota van ons.  Voor onze overige leveringsvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de Metaalunievoorwaarden. Deze vindt u hier: Metaalunie voorwaarden.

Kunt u een product niet vinden? We kunnen veel meer artikelen leveren dan er in onze webshop staan. Kunt u het gezochte niet vinden, neem dan contact met ons op of kijk in de online catalogi van onze leveranciers. Deze staan hier:  Merken / Leveranciers.