UDS

»

oem toelevering

 Toelevering eerste montage

Vanaf de oprichting is UDS vooral gericht op de toelevering van hoge kwaliteit (aandrijftechnische) componenten aan de OEM's (eerste montage). Door jarenlange (internationale) ervaring van de medewerkers in de toeleveringsindustrie biedt UDS service op maat:

  •  Levering uit voorraad, op afroep of rechtstreeks vanaf de fabriek van onze partners

Voor de bepaling van de manier van leveren nemen wij in overweging: snelheid van leveren, kosten van leveren , afname per levering. Altijd gestuurd door de behoeften van onze klanten.

  • Technische ondersteuning door UDS en/of vanuit onze partners
  • Betrouwbare levertijden; onder andere door gericht voorraad houden voor specifieke klanten en een zeer goede relatie met onze toeleveranciers.
  • Concurrerende prijzen

Voor de eerste montage(OEM)  klanten hanteren wij vrijwel altijd (afhankelijk van omzet en aantallen per artikel) hogere kortingen of speciale netto prijzen.


Het leveringsprogramma van UDS wordt voortdurend uitgebreid. UDS is een flexibele organisatie; hierdoor kunnen ook veel componenten geleverd worden buiten de standaard producten; heeft UDS het niet, dan wordt het voor u gezocht in het grote netwerk van leveranciers.