UDS

»

merken en partners

 merken en partners

United Driveline Systems werkt samen met verschillende leveranciers. De overeenkomst tussen UDS en haar belangrijkste leveranciers is, dat het familiebedrijven zijn, met een langetermijn visie en met passie voor hun bedrijf en voor de kwaliteit van hun producten.

De belangrijkste partners:

AJ.BA, Italië: Fabrikant van een uitgebreid programma verlichting: zwaailampen, verlichtingssets en werklampen. Daarnaast produceren ze ook op maat gemaakte verlichtingssystemen.

AKSAN Kardan, Turkije: Fabrikant van aftakassen voor landbouw-, tuin- en parkmachines en voor industriële toepassingen. Ze hebben een eigen smederij waar veel onderdelen van de assen worden gemaakt.

Cermag, Italië: Groothandel voor onderdelen van landbouwmachines, tractoren en tuin- parkmachines. Ze leveren hoge kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen.

Eurocardan, Italië: Fabrikant van aftakassen voor landbouw-, en tuin en parkmachines. Zeer breed programma met ook aftakassen voor de zwaarste toepassingen.

BRM Gearboxes, Italië: Deze fabrikant heeft een zeer uitgebreid programma van tandwielkasten, uitwisselbaar met andere bekende merken.

Noyfar, Italië: Noyfar heeft een zeer uitgebreid programma van hydraulische cilinders, zowel standaard als op maat gemaakt. Door veel slimme automatisering in het productieproces, kunnen ze een constante hoge kwaliteit garanderen.

 Piotti Oleodinamica, Italië: Fabrikant van diverse hydraulische componenten zoals; kogelkranen, snelkoppelingen en ventielen.